TäsmäSauna -logo

TäsmäSaunan saunavaunut kulkevat näppärästi mukana sinne minne sinäkin. Vie sauna upeisiin maisemiin ja nauti näkymistä samalla kun rentoudut pehmeissä löylyissä.

KATSO TARJOUKSET

Saunavaunut jopa 50 vuoden materiaalitakuulla.

Saunavaunut jopa 50 vuoden materiaalitakuulla.

Saunavaunumme ovat näyttäviä ja niiden elinkaari on pitkä. Materiaalitoimittaja antaa vinyyliverhoukselle 50 vuoden materiaalitakuun. Saunojen vesikatteessa on 50 vuoden tekninen takuu. Lisäksi annamme kaikille saunoille kahden vuoden valmistustakuun.

SAUNO UPEISSA MAISEMISSA

Isot panoraamalasit luovat tunnelmaa.

TäsmäSaunan voit kuljettaa minne haluat. Halutessasi voit valita erilaisen maiseman vaikka jokaisella saunareissulla. Isoista ikkunoista kelpaa katsella rauhallista järvimaisemaa tai nauttia Harvian hyvistä löylyistä omalla takapihalla. Meiltä lähtiessä TäsmäSaunat on jo valmiiksi rekisteröity liikennekäyttöön. Saunan kuljettamiseen riittää henkilöauto ja henkilöautokortti, eikä saunavaunua tarvitse katsastaa.

PITKÄIKÄINEN JA VAIVATON VALINTA LIIKUTELTAVAKSI SAUNAKSI

Erittäin hyvä vaihtoehto kiinteälle saunalle.

Saunojen suunnittelussa on alusta lähtien otettu huomioon saunojen pitkäikäisyys ja käyttömukavuus. TäsmäSaunan saunavaunut ovat erittäin hyvä vaihtoehto kiinteälle saunalle, koska sille ei tarvitse tehdä mitään pohja- tai perustustöitä. Liikuteltavassa käytössä et tarvitse myöskään rakennuslupaa.

SAUNAVAUNU LAADUKKAILLA RAKENNERATKAISUILLA

Saunoissamme on elinikäinen vinyyliverhous.

TäsmäSaunan liikuteltavissa saunoissa on käytetty ainoastaan toimivia ja laadukkaita rakenneratkaisuja. Saunoissa on ulkopinnassa vinyyliverhoilu, joka on elinikäinen ja ekologinen. Verhous on läpivärjättyä ja UV-suojattua vinyyliä, joten siinä on erinomainen värinsäilyvyys. Se on käytännössä huoltovapaata esimerkiksi puuverhoukseen verrattuna. Ulkopinta on helppo pestä eikä maali irtoile.

Mitä asiakkaamme sanovat?

Parhaat löylyt mitä olen kokenut! Sopivan ilmavat ja sopivan kosteat.

Suuret ikkunat ovat tyylikkäät ja tuovat mukavuutta ja tunnelmaa saunomiseen, on ihanaa katsella ulos saunoessa.

Sauna on vinyyli-ulkoverhouksen ansiosta todella helppohoitoinen!

Valitse saunavaunusi täyspitkänä, pukuhuoneella tai terassilla.

Räätälöimme saunavaunusi kuten haluat niin sisältä kuin ulkoa.